INSAIT

Copy of koulutukset

Insait Koulutukset


Ensimmäisessä osassa käsitellyssä ovat:

1. Sosiaalinen viestinnän perusteet, Facebook, Instagram, Linkedin ja
muu vaikuttajaviestintä (esim. blogiyhteistyö)

2. Sosiaalisen viestinnän menestystekijät, Facebook ja Instagram

3. Tuloksellinen sosiaalinen viestintä, case Tamarin Restaurants Oy


Insaitin koulutukset rakentuvat osallistuvan koulutustekniikan ympärille. Koulutuksessa läpikäytävät sosiaalisen viestinnän menetelmät mahdollistavat tuloksellisen ja laadukkaan viestinnän yrityksen sosiaalisissa kanavissa. Koulutuksen tavoitteena on käydä läpi konkreettisesti käytäntöön vietäviä sosiaalisen viestinnän mahdollisuuksia, jotka parantavat päivittäisen työn laatua ja tehokkuutta.


Koulutus kestää kokonaisuudessaan 4 tuntia ja sisältää materiaalit koulutuksen käytäntöön viemiseksi sekä itsenäiseen työskentelyyn.

Koulutuksen pitävät Insait Oy:n toimitusjohtaja ja strategi Mika Käyhty.

Osallistumismaksu
290€+alv. / henkilö

Minimiosallistujamäärä 4 henkilöä. Ilmoita yrityksesi tai itsesi mukaan sivun alareunasta tai viestillä osoitteeseen mika@insait.com

asiakaskokemuslehti1.1.jpg
 

rukapeak_thumb.jpg

Tamarin Restaurants Oy

Sosiaalinen media on keskeinen kanava Tamarin ravintoloiden viestinnässä ja markkinoinnissa. Läpi uudistusten, kuten uuden menun, kulttuurin ja reseptiikan, sosiaalinen media on ollut tehokas tapa saada asiakkaat omaksumaan muutokset sekä tarjonta.

Tamarin ravintolat perustuu perustajansa ajatukselle siitä, että Suomessa tulee olla tasalaatuista ja herkullista Thaimaalaista ruokaa tarjoava ketju. Nyt 10-vuotta toimineena on Tamarinista kasvanut Suomen suurin thaimaalainen ravintolaketju yhdeksällä ravintolallaan. Tamarinin menestys perustuu tarkoin valittuihin tuoreisiin raaka-aineisiin, perinteitä kunnioittavaan käsityötaitoon ja takuuvarmaan sekä nopea palveluun.

 

Näyttökuva 2017-03-13 kello 16.16.33.png

Insait Oy

Olemme sosiaalisen viestinnän, brändinrakennuksen ja markkinoinnin asiantuntijayritys. 
Asiakkainamme on muun muassa Naturpolis Oy, Omena Hotellit, Olo Group, Stadin panimo ja toimijoita B2B sekä B2C toimialoilta. Tavoitteenamme on nostaa sosiaalisen viestinnän tasoa Suomessa ja mahdollistaa lokaali sekä kansainvälinen kasvu sosiaalisen viestinnän avulla.
Teemme yrityksille myös kokonaismarkkinointia, jossa kuitenkin nostamme ajan mukaisesti sosiaalisen viestinnän tärkeäksi palaseksi menestystä. 

 

Koulutuksesta vastaavat Mika Käyhty

mika2.jpg

Mikalla on kokemusta uusista viestintäkanavista ja mobiilimainonnan toimialan tuomisesta markkinoille esimerkiksi Widespace OY:n kanssa. Widespace palkittiin nelivuotisen matkan varrella Suomen parhaana mediatalona TNS gallupin toimesta vuonna 2014. Kuluttajapuolen kansainväliset brändit kuten Red Bull, digitaalisen ulkomainonnan parissa työskenteleminen ja yrittäjänä toimiminen ovat tuoneet mukanaan vahvan näkemyksen asiakkaan ymmärtämisessä sekä mahdollisuuksien hyödyntämisessä.

Lisää Mikasta:
https://fi.linkedin.com/in/mikakayhty

 

 

Insait Oy
Y-tunnus 2767652-9
Telakkakatu 6 / rakennus 26
00150
Helsinki / Finland